KOM JIJ WERKEN BIJ KIEVIET?

Werken bij Kieviet

Bij Kieviet Administratie & Advies werken wij hard voor onze cliënten. In een leuke, ongedwongen en informele sfeer werken we samen aan een mooi resultaat.

Binnen ons kantoor krijg je veel verantwoordelijkheid en bewegingsruimte om je verder te ontwikkelen. Wij leggen veel focus op persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van ervaring. Door de jaren heen hebben we verschillende sprongen gemaakt op het gebied van automatisering, waardoor we nu meer klanten kunnen bedienen. Dit geeft ons kantoor de ruimte om verder te groeien. Doe jij mee?

Ons team wordt gekenmerkt door een informele sfeer, laagdrempelige communicatie en korte lijnen. Iedere vrijdagmiddag is er een verzorgde lunch dat varieert van broodjes van de bakker tot vis. Daarnaast hebben we een personeelsvereniging en vindt er ieder jaar een diner en een teamdag plaats.

Ook in het pand bieden we verschillende faciliteiten om prettig te werken. Zo werk je met verschillende collega’s in een moderne ruimte waardoor kort overleg eenvoudig is en hebben we een keuken waar je je lunch kunt bereiden.

Vacature Medewerker HRM (backoffice)Vacature RelatiebeheerderVacature Gevorderd Assistent AccountantVacature Administratieconsulent

Solliciteren

Heb je interesse in onze organisatie? Stuur ons dan een open sollicitatie via info@kievietadministratie.nl.

Zoek je een stageplaats? Ook dan vragen we je contact met ons op te nemen. Ieder jaar hebben wij ruimte voor een stagiair(e) die een MBO-opleiding op niveau 4 volgt.

Vacatures

Vacature RelatiebeheerderVacature Gevorderd Assistent AccountantVacature Administratieconsulent

We werken nu zo’n 9 jaar samen met Kieviet en zijn erg tevreden over hun aanpak. Ze reageren snel op uiteenlopende vragen, werken netjes en we komen eens per jaar samen om te bespreken waar we staan en wat de doelen zijn. De samenwerking voelt goed, geen poespas, dat past bij mij.

– Arjan Klink, Vakgarage Autoservice Stellendam