DIT IS KIEVIET ADMINISTRATIE EN ADVIES

Ons kantoor

Kieviet Administratie & Advies is een ambitieus en dynamisch administratiekantoor. Met een team van dertien enthousiaste medewerkers zijn we ondernemers uit verschillende branches van dienst. Onze specialisaties lopen uiteen van het monitoren en analyseren van jouw administratie tot het geven van deskundig advies. Wij zijn jouw sparringpartner op het gebied van accountancy, fiscaliteiten en personeels- en salarisadministratie.

Je mag van ons verwachten dat wij duidelijk zijn en afspraken nakomen. Dit realiseren wij door middel van een open en eerlijke samenwerking en een no-nonsense mentaliteit. Wij geloven daarbij in persoonlijk contact en zetten virtuele en digitale mogelijkheden in ter ondersteuning van onze dienstverlening.

Wij zijn aangesloten bij NOAB en NIRPA.

Geschiedenis

Kieviet Administratie & Advies is in oktober 2006 opgericht door Cor Kieviet. Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest bij drie middelgrote accountantskantoren heeft Cor de stap gezet om een eigen administratiekantoor te starten.

Inmiddels is ons kantoor flink doorgegroeid en hebben we dertien enthousiaste medewerkers in dienst met brede ervaring in accountancy, salarisadministratie en fiscale zaken. Die snelle groei hebben we kunnen realiseren dankzij onze vaste prijzen, waardoor je als ondernemer geen onverwachte rekeningen hoeft te verwachten. Je weet vooraf waar je aan toe bent.

In mei 2008 zijn we, na een uitgebreide kwaliteitscontrole, toegelaten tot de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) en mag ons kantoor zich officieel NOAB-gecertificeerd noemen.

Onze diensten

Alleen met beide benen op de grond
kunnen wij de schouders eronder zetten.