BEDRIJFS-, FISCAAL- EN PERSONEELSADVIES

Bedrijfsadvies

Als ondernemer wil je niets liever dan ondernemen en je zo min mogelijk bezighouden met randzaken. Je wilt verder met het uitbouwen van je onderneming en streeft naar een nog beter resultaat. Wij begrijpen dat als geen ander en ondersteunen en adviseren je hierbij graag.

Door een actueel bijgewerkte boekhouding brengen wij je bedrijfssituatie cijfermatig perfect in beeld. Duidelijk en overzichtelijk. Hierdoor kun je snel schakelen en anticiperen op deze cijfers. We maken vooraf samen een gedegen en helder plan en met ons team en netwerk van professionals en specialisten, bieden wij altijd de juiste expertise die gewenst is voor jouw onderneming.

Vraag een bedrijfsadvies aan

Fiscaal advies

Grote kans dat belastingzaken niet jouw grootste hobby is en dat is begrijpelijk, want het is een vak apart. Je kunt je zaken prima op orde hebben, maar als je de fiscale kant uit het oog verliest of niet helemaal helder hebt dan kan dit vervelende gevolgen hebben.

Gelukkig behoort dit wel tot een van onze hobby’s! Wij zorgen er graag voor dat de ‘fiscale kant’ van jouw onderneming ook de volle aandacht krijgt. Daarbij geven wij gevraagd, maar ook ongevraagd advies. Wij zijn daarnaast ingeschreven bij de NOAB, waardoor wij gebruik kunnen maken van een groot netwerk van fiscale specialisten, mocht dit nodig zijn.

Overige fiscale zaken

Naast ons advies rondom vennootschapsbelasting, omzetbelasting en inkomstenbelasting kunnen wij je onder andere van dienst zijn bij:

  • Schenken en erven (schenk- en erfbelasting)
  • Aandelen- en/of bedrijfsfusies
  • Investeringsregelingen (KIA, EIA, MIA en VAMIL)
  • Oudedagsvoorzieningen (pensioenen en lijfrente)

Vraag fiscaal advies aan

Personeelsadvies

Goed personeel is een kostbaar bezit, zeker op een krappe arbeidsmarkt. Daarom is het belangrijk dat je je personeel blijft boeien en de juiste mensen kunt blijven binden. Een goed salaris is daarbij niet het enige uitgangspunt.

Het is cruciaal dat je je personeel blijft waarderen en uitdagen. Dat is niet altijd even eenvoudig. Soms heb je een steuntje in de rug nodig bij bepaalde (lastige) situaties, zoal arbeidsconflicten, teruglopende werkzaamheden of juist een enorme toename aan werk. Wij staan bij dit soort situaties graag voor je klaar. Maar personeelsadvies is niet alleen nodig in hectische tijden. Wij kunnen je ook van dienst zijn bij het opstellen van een functiewaarderingssysteem of een loongebouw.

Overige hulp
bij personeel

  • Het aannemen van personeel
  • Ontslag(aanvraag) van personeel
  • CAO-vraagstukken
  • Subsidieregelingen
  • Verzuimmanagement
  • Arbeidsrechtelijke geschillen

Vraag personeelsadvies aan

Alleen met beide benen op de grond
kunnen wij de schouders eronder zetten.