Wij zijn op zoek naar een junior salarisadministrateur op de salarisafdeling voor 24 – 40 uur per week. Ben je op zoek naar een baan waarin je het vak van salarisadministrateur (verder) kan leren en wil je werken in een kleine organisatie met korte lijnen? Ga dan bij ons aan de slag!

Over ons
Wij staan voor duidelijkheid, nakomen van afspraken en een open en eerlijke wijze van samenwerken met een no-nonsense mentaliteit, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Hoe ziet de baan als Junior Salarisadministrateur eruit?
Je bedient onze klanten op administratief en HR-gebied door het verwerken van uren en personeelsadministraties en het beheren van de personeelsdossiers. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en onderhoudt contacten over de verwerking en voortgang van de werkzaamheden.

Wat vragen we van jou als Junior Salarisadministrateur?
Je bent graag met cijfers bezig, nauwkeurig en communicatief vaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over een PDL-diploma of bent bereid om deze te behalen. Relevante werkervaring is een pré.

Wat bieden we jou als Junior Salarisadministrateur?
Je komt te werken in een informele organisatie met korte lijnen en een ongedwongen sfeer. Om doorgroeien te stimuleren bieden wij diverse trainingen en opleidingen aan. Verder hebben heb je recht op een marktconform salaris, kilometervergoeding en op zijn tijd een gezellige borrel!

Interesse?
Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet via sollicitatie@kievietadministratie.nl.
Voor meer informatie bel Cor Kieviet op 0187-493910.